Verkoopmedewerker Bottega Veneta

Posted 07/07/2018 - by HR in Vacancies

VERKOOPMEDEWERKER BOTTEGA VENETA
1-5 dagen

When your own initials are enough, het motto van Bottega Veneta. Bottega Veneta staat voor Discrete Luxury, is een van ‘s werelds meest luxe merken en daar kan jij deel van uit gaan maken.

Als verkoopmedewerker in de Bottega Veneta winkel op Schiphol Airport achter de douane, zorg jij voor de juiste klantbeleving en service. Bottega Veneta verleent zich perfect voor storytelling, uiteraard krijg jij hier training in.

Jouw team bestaat uit 5 andere collega’s en samen gaan jullie voor het beste resultaat. In de winkel draag je het uniform van Bottega Veneta. Voor jou is het een pluspunt dat de winkel open is van 5:10 uur tot 21:30 uur omdat je het fijn vindt om met een flexibel werkrooster te werken. Verder herken jij jezelf in:

– Ervaring als verkoopmedewerker in het luxe segment is mooi meegenomen maar passie en gedrevenheid vinden wij belangrijker;
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
– Schiphol kunnen bereiken met (eigen) vervoer tussen 05:00 en 21:30;
– Minimaal 8 jaar woonachtig in Nederland in verband met de aanvraag voor de Schipholpas.

De Bottega Veneta winkel op Schiphol is onderdeel van Lagardère Travel Retail. In Nederland hebben wij meerdere fashion winkels op Schiphol waaronder Gucci, Hermès en Victoria’s Secret. Ook hebben wij winkels op Eindhoven Airport en Amsterdam CS. Wij bieden jou een open en eerlijke cultuur en ondersteunen jou in jouw ontwikkeling door middel van trainingen. Daarnaast krijg jij van ons:

– Personeelskorting van 20% op al onze merken;
– Doorgroeimogelijkheden;
– Toeslagen;
– Betaalde parkeerplaats op Schiphol.

 

Wil jij werken voor Bottega Veneta op Schiphol en deel uit maken van een unieke Fashion Retailer met prachtige merken? Stuur dan je motivatiebrief, cv en een foto naar jobs@lagardere-tr.nl onder vermelding van: Bottega Veneta.

Vragen? Bel met onze recruiters: 020-4109700.

Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en krijgen geen reactie.