Business Controller

Posted 13/04/2018 - by HR in Vacancies

BUSINESS CONTROLLER

Fulltime

Past het opzetten en verbeteren van rapportages bij jou? Manoeuvreer jij je gemakkelijk door een organisatie om zodoende te achterhalen welke managementinformatie daadwerkelijk gevraagd wordt en bouw jij daar makkelijk een rapportage voor? Heb jij affiniteit met de Retail branche? Dan is deze kans misschien wel voor jou weggelegd!

Wij hebben ruimte in ons Reporting & Control team voor een enthousiaste business controller met 2 tot 3 jaar werkervaring. Naast het opstellen en verbeteren van interne en externe rapportages, kun je denken aan de volgende werkzaamheden:
– Ondersteunen bij het opmaken van budgetten en forecasts;
– Ondersteunen bij het maken van business cases;
– Opstellen van een analyse van diverse informatie;
– Onderhoud van masterdata in SAP;
– Opvolging van ad-hoc verzoeken.

Je werkt samen met een rapportage medewerker en rapporteert aan de Finance Manager.

Onze kandidaat kan zich vinden in het volgende:
– Hbo werk- en denkniveau;
– Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
– Excel kent voor jou geen geheimen en hebt ervaring met VBA;
– Je hebt een vernieuwende blik en schroomt niet om jouw ideeën te delen;
– Kennis van MS Office en SQL;
– Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
– Kennis van SAP is een pre;

Lagardère Travel Retail in Nederland is onderdeel van een groot internationaal concern gespecialiseerd in retail op travel locaties, met wereldwijd winkels op luchthavens, zoals Charles de Gaulle in Parijs en JFK in New York, en op stations, zoals Gare du Nord in Parijs. In Nederland hebben wij met name modewinkels op Luchthaven Schiphol in het hogere segment, waaronder Gucci, Burberry en Hermès, maar ook Victoria’s Secret en G-Star.

Wij bieden jou naast een marktconform salaris, informele werksfeer, korte lijnen en personeelskorting op al onze merken en uitdagende baan in een zeer dynamische en veranderende omgeving waarin jij het verschil kan gaan maken en waarin jij ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling.

Wil jij reageren op deze vacature stuur dan spoedig jouw sollicitatie naar (cv, foto en motivatiebrief) recruitment@lagardere-tr.nl of bel met onze recruiter Michelle via 06-25756697.

Screening is onderdeel van deze selectieprocedure