Communicatiemanager (parttime 3 dagen per week)

Posted 09/07/2018 - by HR in News, Vacancies

ERVAREN COMMUNICATIEMANAGER
   (parttime 3 dagen per week)

Ben je creatief en beschik je over opvallend sterke communicatie vaardigheden (al zeg je het zelf)? Vind je het daarnaast leuk om anderen te adviseren over de beste communicatiestrategie, zet jij met gemak een communicatiebeleid op en voer je deze ook graag uit? Dan willen wij jou leren kennen!

Onze organisatie is hard aan het groeien, daarom zijn wij op zoek naar een communicatiemanager. In deze rol ben je verantwoordelijk van strategie tot en met de uitvoering voor zowel online als offline communicatie. Hierbij valt te denken aan:
– Het professionaliseren van de interne communicatie;
– Het opzetten en bijhouden van Social Media;
– Teksten schrijven voor bijvoorbeeld persberichten en nieuws(brieven);
– Realisatie van een nieuwe (werkenbij)site;
– Het zijn van een sparringpartner voor directie als het gaat om communicatie en marketing projecten.

Omdat het een zeer zelfstandige, strategische, hands-on functie is, zijn wij op zoek naar een communicatiemanager met een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau met minimaal 3 jaar vergelijkbare werkervaring. Je werkt pragmatisch en hebt de instelling: getting things done. Je levert advies en ondersteuning aan diverse collega’s op zowel directieniveau als afdelingsniveau. Ervaring met photoshop/indesign is mooi meegenomen.

Wie zijn wij?
Lagardère Travel Retail in Nederland is onderdeel van een groot internationaal concern gespecialiseerd in retail op travel locaties, met wereldwijd winkels op luchthavens, zoals Charles de Gaulle in Parijs en JFK in New York, en op stations, zoals Gare du Nord in Parijs. In Nederland hebben wij met name modewinkels op Luchthaven Schiphol in het hogere segment, waaronder Gucci, Burberry en Hermès, maar ook Victoria’s Secret en G-Star. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Lijnden en er heerst een informele sfeer. Uiteraard krijg jij personeelskorting op al onze producten.

Interesse?
Stuur dan je motivatiebrief, cv met foto naar recruitment@lagardere-tr.nl onder vermelding van: Sollicitatie Communicatiemanager. Vragen? Bel met onze recruiter Michelle 06-25756697.

Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.