Gerzon in top-10 leukste modewerkgevers 2012

Posted 14/03/2012 - by pr in News, Schiphol

Voor het derde jaar op een rij is Gerzon geselecteerd als een van de leukste en aantrekkelijkste modebedrijven om voor te werken door vakblad Fashion United. Dit betekent dat wij ons geplaatst hebben in de jaarlijkse Top 10.  Een eer voor het Nederlandse familiebedrijf dat al ruim 40 jaar haar medewerkers  hoog in het vaandel heeft staan. Een succesvolle retailorganisatie is uiteraard afhankelijk van het enthousiasme en de expertise van haar medewerkers. Deze nominatie bevestigt ons wederom dat onze inspanningen beloond worden.

Verzamelplaats van de wereld

De winkels van Gerzon bevinden zich in de meest bijzondere winkelstraat van Nederland, achter de douane op Amsterdam Airport Schiphol. Daar zien wij reizigers van over de hele wereld voorbij komen. Van Nederlanders op weg naar vakantie, tot de Aziatische zakenman; onze winkels zijn zo ingericht dat elk type reiziger van elke nationaliteit vindt waar hij of zij naar op zoek is, binnen de beperkte tijd dat hij of zij op het vliegveld verblijft. Onze medewerkers zijn hier ook als geen ander op getraind. Commercie in combinatie met servicegerichtheid staan centraal.

Drietands DNA

2011 stond in het teken van de verbouwing van Lounge 3, de vetrekhal voor oa. Azië reizigers. Hier zette Gerzon een grote stap naar de toekomst. Gerzon voert nu drie nieuwe mono brandstores die een grote bijdrage leveren aan het winkelklimaat op Schiphol. Met de luxe Hermès store, Burberry store en Europa’s allereerste Victoria’s Secret store profileert Gerzon zich als mode expert in alle segmenten; luxury fashion, business en accessible fashion. Elk merk en elk segment kent een andere klant en vraagt om een andere benadering. Deze drietands DNA kenmerkt de werkwijze van het hele bedrijf.

Meer dan alleen winkels

Gerzon is in de modebranche vooral bekend door de fashion, leather & travel winkels op Amsterdam Airport Schiphol. Het bedrijf heeft echter ook een succesvolle Duty Free afdeling die wereldwijd deinflight sales verzorgt voor bekende merken als LEGO Watches, Disney Watches, Paul Frank accessoires en haar eigen sieradenmerk VIVALDI. Daarnaast is Gerzon de Nederlandse importeur van GUCCI timepieces & Jewelry, Lapponia, Giorgio Martello en Hot Diamonds. Zo opereert het bedrijf zowel op de internationale markt op het vliegveld en in de lucht, als op de lokale, Nederlandse markt.