Gerzon winnaar Schiphol Guest Friendliness Award 2011

Posted 16/03/2012 - by pr in News, Schiphol

Gisteravond zijn de Schiphol Consumers Awards uitgereikt aan de ondernemingen op Schiphol die een uitmuntende prestatie hebben geleverd op het gebied van gastvrijheid, innovatie en kwaliteit. De winnaars werden bekend tijdens de feestelijke uitreiking van de ‘Schiphol Consumers Awards’. Schiphol kent deze prijzen jaarlijks toe aan haar business partners die zich op grond van hun innovatieve bedrijfsvoering of positieve prestaties hebben onderscheiden van de overige bedrijven.

Guestfriendliness Awards

Reizigers kozen in drie verschillende categorieën de meest gastvrije en klantvriendelijke bedrijven op de luchthaven. De toekenning van de award is gebaseerd op de onderzoekresultaten van de Shopping Monitor, Horeca Monitor en Service Monitor, aangevuld met Mystery Visits. In de categorie Retail Airside is Gerzon’s Ralph Lauren store in Lounge 1 beloond met een Guestfriendliness Award. Een zeer belangrijke Award voor een bedrijf dat service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Onze medewerkers zorgen voor een optimale winkelbeleving door een service en klantgerichte benadering en een aantrekkelijk winkelbeeld. Naast de Guestfriendliness Awards werden ook de Growth Awards, Innovation Awards en Corporate Responsibilty Awards uitgereikt.

Gerzon Schiphol

Gerzon Schiphol is verantwoordelijk voor alle fashion, leather & travel winkels op Schiphol Airside, het winkelgedeelte achter de douane. Succesvolle generieke Fashion & Travel winkels worden afgewisseld met mono brandstores. De Ralph Lauren store in Lounge 1, vetrekhal voor vele Europese bestemmingen, was Gerzons allereerste mono brandstore. In navolging van dit succes zijn in 2011 een Hermés, Burberry en Victoria’s Secret store geopend in Lounge 3. De winkels van Gerzon Schiphol zijn ingericht om de reizigers met relatief weinig tijd zo goed mogelijk van dienst te zijn met een aantrekkelijk en klantvriendelijke inrichting en hoog service niveau. De Guestfriendliness Award is de kroon op de enorme inzet van onze medewerkers.

Gerzon Schiphol is onderdeel van Gerzon Holding, waaronder ook een succesvolle Duty Free afdeling valt, verantwoordelijk voor de inflight sales van onder andere VIVALDI, LEGO watches en Paul Frank accessoires. Daarnaast is Gerzon Import de Nederlandse importeur van GUCCI timepieces & Jewelry, Lapponia, Giorgio Martello en Hot Diamonds. Zo opereert het bedrijf zowel op de internationale markt op het vliegveld en in de lucht, als op de lokale, Nederlandse markt.

Modewerkgever van het Jaar

Gerzon wordt niet alleen gewaardeerd door haar klanten, maar ook door haar werknemers. Voor het derde jaar op een rij heeft modevakblad Fashion United Gerzon geplaatst in de top 10 meest aantrekkelijke werkgevers in de modebranche. Beide titels zijn een bevestiging van onze inspanningen en een motivatie om deze lijn voort te zetten in de toekomst.