Junior Corporate Recruiter (4-5 dagen)

Posted 09/07/2018 - by HR in News, Uncategorized, Vacancies

Junior Corporate Recruiter Fashion
4-5 dagen

Begrijp jij als geen ander hoe belangrijk het is om goede kandidaten aan te trekken? Denk jij vanuit kandidaat perspectief en werk je daarnaast georganiseerd en secuur? Dan maken wij graag kennis met jou!

Voor onze recruitment afdeling zijn wij op zoek naar versterking. In jouw rol ben je, samen met jouw collega recruiter, verantwoordelijk voor het invullen van alle vacatures binnen onze organisatie in Nederland. Dit doe je onder andere door cv’s te checken, telefonisch kennis te maken, interviews plannen (en afnemen) en referenties te bellen. Tijdens al deze stappen zorg jij er voor dat de kandidaat zich welkom voelt. Uiteraard verzorg je de administratie die hierbij komt kijken. Samengevat ben jij in ieder geval verantwoordelijk voor:

– Screenen van cv’s;

– Telefonische intakes;

– Uitzetten van vacatures;

– Organiseren van interviews met de managers;

– Terugkoppeling geven aan kandidaten;

– Natrekken van referenties;

– Communicatie van arbeidsvoorwaarden;

– Meedenken met recruitment activiteiten en social media;

– Administratieve verwerking van nieuwe medewerkers.

Onze recruitmentafdeling is zich aan het ontwikkelen en vernieuwen. Dit betekent voor jou dat jij daarin mee kan groeien en verantwoordelijkheden naar je toe kan trekken. Wij staan open voor initiatief en creatieve ideeën. Heb jij bijvoorbeeld een te gek idee om een recruitment event te organiseren of wil je onze vacatureteksten aantrekkelijker schrijven? Dan zij wij blij als je dit met ons wilt delen.

Onze Junior Corporate Recruitment kan zich vinden in het volgende:

– Een relevante afgeronde hbo-opleiding;

– Zowel mondeling als schriftelijk een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

– Lijnden makkelijk kunnen bereiken met eigen vervoer;

– Een gestructureerde en nauwkeurige manier van werken.

 

Wij bieden jou:

– Een marktconform salaris;

– Modern kantoor waar de lunch tussen de middag klaar staat;

– Personeelskorting van 20% in al onze winkels;

– Een rol waarin geen dag hetzelfde is en waarin jij jezelf kan ontwikkelen.

 

Lagardère Travel Retail in Nederland is onderdeel van een groot internationaal concern gespecialiseerd in retail op travel locaties, met wereldwijd winkels op luchthavens, zoals Charles de Gaulle in Parijs en JFK in New York, en op stations, zoals Gare du Nord in Parijs. In Nederland hebben wij met name modewinkels op Schiphol Airport in het hogere segment, waaronder Gucci, Burberry en HERMÈS, maar ook Victoria’s Secret en G-Star. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Lijnden en er heerst een informele sfeer.

Denk jij onze nieuwe Junior Corporate Recruiter te zijn? Mail dan jouw cv, motivatiebrief en foto naar recruitment@lagardere-tr.nl onder vermelding van Junior Corporate Recruiter. Vragen? Bel met onze recruiter Michelle 06-25756697.

Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.