Junior personeelsadviseur

Posted 09/04/2018 - by HR in Vacancies

JUNIOR PERSONEELSADVISEUR

Fulltime

Ben jij een (net) afgestuurde HRM’er op hbo-niveau en wil jij met jouw opgedane kennis shinen als Junior personeelsadviseur in een retail omgeving waar letterlijk geen dag hetzelfde is? Past het verzorgen van personeelsadministratie en het adviseren van onze managers over personeel bij jou? Stroop jij gemakkelijk jouw mouwen op en houd jij daarbij je hoofd koel? Dan is deze vacature wat voor jou!

Als Junior personeelsadviseur ben je betrokken, integer, sociaal en behoud je het overzicht. Jouw werkzaamheden zullen onder andere zijn:
– Het verzorgen van de personeelsadministratie (verzuim-/verloflijsten draaien, invoeren en controle van salarismutaties);
– Distribueren en agenderen van informatie uit signaallijsten (zoals einde proeftijd, contract data en jubilea);
– Ondersteuning bij werving en selectie (zoals aanvragen van Schipholpas en afspraken met passenbureau maken);
– Administratieve ondersteuning bij de verzuimregistratie (wij gebruiken Humannet);
– Verstrekking van informatie aan leidinggevenden en medewerkers op het gebied van de arbeidsvoorwaarden, hierbij valt ook te denken aan het uitdraaien van pro forma loonstroken;
– Bijhouden en archivering van personeelsdossiers.

Onze kandidaat kan zich vinden in het volgende:
– Afgeronde hbo-opleiding (richting) Human Resource Management;
– Maximaal 2 jaar werkervaring;
– Humor en stressbestendig;
– Woonachtig binnen een straal van 30 km van ons hoofdkantoor in Lijnden.

Lagardère Travel Retail in Nederland is onderdeel van een groot internationaal concern gespecialiseerd in retail op travel locaties, met wereldwijd winkels op luchthavens, zoals Charles de Gaulle in Parijs en JFK in New York, en op stations, zoals Gare du Nord in Parijs. In Nederland hebben wij met name modewinkels op Luchthaven Schiphol in het hogere segment, waaronder Gucci, Burberry en Hermès, maar ook Victoria’s Secret en G-Star.

Naast een marktconform salaris, dagelijks verzorgde lunch op kantoor, informele werksfeer, korte lijnen en personeelskorting op al onze merken, bieden wij jou een dynamische en afwisselende baan waarin jij veel ervaring op kan doen en het verschil kan maken.

 

Wil jij reageren op deze vacature stuur dan spoedig jouw sollicitatie naar (cv, foto en motivatiebrief) recruitment@lagardere-tr.nl of bel met onze recruiter Michelle via 06-25756697.

Screening is onderdeel van deze selectieprocedure