Logistiek Coördinator

Posted 07/12/2017 - by HR in Vacancies

Lagardère Travel Retail is concessiehouder van de modewinkels op Amsterdam Airport Schiphol. In onze winkels op Schiphol (zowel voor als achter de douane) en Eindhoven Airport voeren wij een verscheidenheid aan beroemde merknamen in dames-, herenmode, accessoires en lederwaren. Merken die wij verkopen zijn onder andere Hermès, Paul & Shark, Burberry, Gant, Furla, DKNY, Hugo Boss en Victoria’s Secret. Graag brengen wij de volgende vacature onder de aandacht:

 

 

Logistiek Coördinator

(fulltime)

 

 

De Logistiek Coördinator is verantwoordelijk voor een efficiënt georganiseerde goederenstroom m.b.t. de initiële inbreng van goederen.

 

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 

Het coördineren van de initiële behoefte aan goederen, buiten de reguliere replenishment stroom (gebaseerd op verkoop).

De vul graad stimuleren en optimaliseren aan de hand van back office rapportages en visuele controle op voorraden binnen het magazijn.

Dagelijks contact met de afdeling Visual merchandising en inkoop.

Beschik jij over de volgende vaardigheden en kennis:

 

Communicatief vaardig

Stress bestendig

MBO/MEAO Werk en denk niveau

Enkele jaren recente werkervaring in vergelijkbare coördinerende functie in de logistiek.

Efficiënt en nauwkeurigheid

Team player.

 

 

Solliciteren?

Past de functie bij jouw eigenschappen en beschik jij over de gevraagde vaardigheden en kennis? Heb jij zin om een leuke en afwisselende functie te vervullen op de afdeling Logistiek, stuur dan jouw motivatiebrief, cv en foto naar recruitment@lagardere-tr.nl onder vermelding van Logistiek Coördinator. Voor meer informatie verwijzen we naar www.lagardere-tr.nl.

 

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.  Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.        Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.