Magazijnmedewerker Weekendkracht

Posted 08/08/2018 - by HR in Vacancies

MAGAZIJNMEDEWERKER

Weekendkracht

 

Lijkt het jou leuk om op zaterdag of zondag (of beide dagen) als magazijnmedewerker bij een dynamisch bedrijf in de Retail te werken? Dan is deze vacature wat voor jou!

Momenteel zijn wij op zoek naar collega’s die in het weekend beschikbaar zijn om te werken, dit is al mogelijk vanaf één vaste dag per week. Uiteraard zijn wij extra blij als je in de vakantie extra kan werken.

Als magazijnmedewerker ben je heel belangrijk voor ons. Jij zorgt namelijk voor de juiste voorraad in onze winkels waarmee wij onze klanten kunnen voorzien in hun vraag naar producten. Je bent verantwoordelijk voor verschillende taken. Je kunt denken aan onder andere de volgende werkzaamheden:
– Orders picken en aanleveren van goederen aan de winkels op de luchthaven Schiphol en Amsterdam CS;
– Het in ontvangst nemen van binnenkomende orders;
– Controleren en verwerken van binnenkomende zendingen;
– Uitprijzen van binnengekomen goederen van leveranciers;
– Alle voorkomende werkzaamheden.

Beschik jij over de volgende vaardigheden en kennis:
– MAVO/LBO werk en denk niveau;
– Efficiency en nauwkeurigheid;
– Flexibiliteit;
– In bezit van rijbewijs B is een groot voordeel;
– Daarnaast ben je proactief en werk je oplossingsgericht.

Wat kan jij van ons verwachten?
– Open en eerlijke cultuur met gezellige collega’s;
– Gevarieerde werkzaamheden;
– Personeelskorting van 20% op al onze producten;
– Toeslagen.

Wie zijn wij?
Lagardère Travel Retail in Nederland is onderdeel van een groot internationaal concern gespecialiseerd in retail op travel locaties, met wereldwijd winkels op luchthavens, zoals Charles de Gaulle in Parijs en JFK in New York, en op stations, zoals Gare du Nord in Parijs. In Nederland hebben wij met name modewinkels op Luchthaven Schiphol in het hogere segment, waaronder Gucci, Burberry en HERMÈS, maar ook Victoria’s Secret en G-Star.

Past de functie bij jouw eigenschappen en beschik jij over de gevraagde vaardigheden en kennis? Heb jij zin om een leuke en afwisselende functie te vervullen op de afdeling Logistiek op de zaterdag of zondag? Stuur dan vandaag nog jouw motivatiebrief, cv en foto naar jobs@lagardere-tr.nl onder vermelding van Sollicitatie Magazijnmedewerker. Of bel met onze recruiters via 020-4109700.