Personeelsplanner (3-4 dagen)

Posted 10/07/2018 - by HR in News, Vacancies

Personeelsplanner
3-4 dagen

Ben je een geboren planner? Beschik je over analytisch en cijfermatig inzicht? Lijkt het jou leuk om de dagelijkse puzzel op te lossen die het inroosteren van ons winkelpersoneel met zich mee brengt? Dan is dit jouw uitdaging!

Voor ons roosterbureau zijn wij op zoek naar versterking. In jouw rol als personeelsplanner ben je, samen met jouw collega, verantwoordelijk voor de algehele basisplanning van het winkelpersoneel en de administratie daaromtrent. Jouw werkzaamheden zijn onder andere:

– Maken van het basisrooster en dienstpatroon;
– Ondersteunen van de winkelmanagers bij het opmaken van de dag roosters en het controleren van de mutaties;
– Adviseren van de managers bij het oplossen van dagelijkse calamiteiten (bijvoorbeeld onverwacht verlof of vluchtwijzigingen);
– Inroosteren van cursussen, collectiepresentatie en teamvergaderingen;
– Beantwoorden van voorkomende vragen met betrekking tot het rooster.

Als personeelsplanner kun jij je vinden in het volgende:

– Kennis van Excel;
– Accuraat en integer;
– Oplossingsgericht;
– Ervaring met planningssoftware Rostar Cas van Parallax is een pre;
– Lijnden makkelijk kunnen bereiken met eigen vervoer.

Wij bieden jou:

– Een marktconform salaris;
– Modern kantoor waar de lunch tussen de middag klaar staat;
– Personeelskorting van 20% in al onze winkels.

Lagardère Travel Retail in Nederland is onderdeel van een groot internationaal concern gespecialiseerd in retail op travel locaties, met wereldwijd winkels op luchthavens, zoals Charles de Gaulle in Parijs en JFK in New York, en op stations, zoals Gare du Nord in Parijs. In Nederland hebben wij met name modewinkels op Schiphol Airport in het hogere segment, waaronder Gucci, Burberry en HERMÈS, maar ook Victoria’s Secret en G-Star. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Lijnden en er heerst een informele sfeer.

Denk jij onze nieuwe Personeelsplanner te zijn? Mail dan jouw cv, motivatiebrief en foto naar recruitment@lagardere-tr.nl onder vermelding van Personeelsplanner. Vragen? Bel met onze recruiter Michelle 06-25756697.

Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.