Senior Systeembeheerder Schiphol

Posted 07/02/2018 - by HR in Vacancies

Jij bent opzoek naar een dynamische uitdagende baan in de ICT, denkt mee over verbeteringen en de mogelijkheden binnen jouw vakgebied en ziet het als een uitdaging de organisatie op een hoger niveau te krijgen door deze slimmer te laten werken.

 

Door jouw rol binnen het team zet je aan tot verandering met betrekking tot ontwikkeling op het vakgebied, voer je zelfstandig IT projecten uit en implementeer je nieuwe systemen. Samen met jouw twee collega’s ondersteun en beheer je 100 werkplekken met de bijbehorende hard/software en netwerk op ons hoofdkantoor in Lijnden en 17 winkels voor en achter de douane op Schiphol, Eindhoven Airport en Amsterdam Centraal Station.
Zie jij de uitdaging die jij zoekt in bovenstaande omschrijving? Dan is een baan als Senior Systeembeheerder bij Lagardère Travel Retail echt iets voor jou.

 

Lagardère Travel Retail exploiteert modezaken op de luchthaven Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport en op het Amsterdam centraal station.

Wij voeren 100 verschillende merken waaronder merken als Victoria’s Secret, Gucci, Hermes, Hugo Boss en Burberry.

 

Met betrekking tot de interne automatiseringsinfrastructuur werken wij met( ISCSI/SAN, MPLS, WIFI,WLAN, POS, VOIP, Cloud, Office 365) en de automatiseringssystemen (Windows server vanaf 2008 en VM-ware) Simpana, Sophos, SAP, Parallax en Commvault, Equallogic verder beheren wij de kassa systemen en mobiele telefonie, Pda’s en VOIP telefooncentrale voor onze organisatie.

 

Wil jij solliciteren? Stuur dan jouw gemotiveerde reactie (een motivatiebrief en jouw CV) naar recruitment@lagardere-tr.nl

 

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld