Senior Systeembeheerder

Posted 05/05/2018 - by HR in Vacancies

SENIOR SYSTEEMBEHEERDER
 Fulltime/Parttime

Wie zijn wij?

Lagardère Travel Retail in Nederland is onderdeel van een groot internationaal concern gespecialiseerd in retail op travel locaties, met wereldwijd winkels op luchthavens, zoals Charles de Gaule in Parijs en JFK in New York, en op stations, zoals Gare du Nord in Parijs. In Nederland hebben wij met name modewinkels op Luchthaven Schiphol in het hogere segment, waaronder Gucci, Burberry en Hermès, maar ook Victoria Secret en G-Star.

 

De funtie

Voor onze organisatie in Nederland zijn wij op zoek naar een allround Senior Systeembeheerder met minimaal 5 jaar werkervaring om een waardevolle bijdrage te leveren aan het versterken van onze IT omgeving. Het betreft een verantwoordelijke rol waarbij ervaring en kennis van onder andere het migreren naar nieuwe systemen een belangrijke aanvulling op de afdeling IT zullen vormen. Ervaring, kennis en affiniteit met projectmatig werken is daarom van groot belang voor deze functie.

Op dit moment werken wij met ISCSI/SAN, MPLS, wifi, WLAN, POS, VOIP, Cloud, Office 365 en de automatiseringssystemen Simpana, Sophos, SAP, Parallax en Commvault, EqualLogic (Windows server vanaf 2008 en VMware). Ook zijn de kassa systemen, mobiele telefonie, Pda’s en VOIP-telefooncentrale en werkplekken op verschillende locaties in eigen beheer.

Ben jij een allround senior systeembeheerder op zoek naar een nieuwe uitdaging die stevig in je schoenen staat en het geen probleem vindt om met diezelfde schoenen in de modder te gaan staan, dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Wij bieden onder andere:

– Een uitdagende baan;

– Marktconform salaris;

– De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van het volgen van relevante cursussen en opleidingen.

 

Lijkt dit jou wat? Bel dan met onze recruiter Michelle via 0625756697 of stuur direct jouw contactgegevens en cv naar recruitment@lagardere-tr.nl