Storemanager The Fashion Gallery

Posted 15/05/2018 - by HR in News, Vacancies

 

STOREMANAGER THE FASHION GALLERY
Fulltime

Heb jij een aantal jaar ervaring als storemanager in de fashion branche? Ben jij gewend om leiding te geven aan een groot team en professionele verkopers? Durf jij te sturen en structuur aan te brengen en doe je dit met empathie? Heb jij het in je om van een groep met diverse en uiteenlopende karakters, een saamhorig team te maken? Dan is dit jouw uitdaging!

Voor onze Fashion Gallery in Lounge 2 (achter de douane op Schiphol Airport) zijn wij op zoek naar een ervaren Storemanager. Als Storemanager geef je leiding aan een team van ongeveer 25 verkoopmedewerkers. The Fashion Gallery is een internationaal concept welke op diverse luchthavens is gevestigd. De collectie in de winkel is divers, je vindt er onder andere merken als Zegna, Furla, See by Chloé, Boss, Ferragamo en Longchamp. In deze prachtige winkel wordt gewerkt met het shop in shop structuur en heeft een vloeroppervlakte van ruim 430m2.


De voornaamste werkzaamheden van de Storemanager zijn:

Aansturen van jouw team en uit dit team haal je het maximale, waardoor het team in staat is een brug te slaan tussen de klanten en onze producten;
– In staat zijn “Brand Ambassadors” te creëren;
– Zorgdragen voor een geleverde wereldklasse ‘performance’ door het team;
– Het zijn van een voorbeeld voor het team, leading by example;
– Medewerkers naar een hoger niveau tillen door teambuilding, motivering en training;
– Verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele taken. Daarmee ook voor de look en feel van de shop. Dit binnen de guidelines van de merken en in overleg met onze Visual Merchandisers.

Je rapporteert aan de Lounge Manager en je zal intensief samenwerken met de andere Storemanagers bij Lagardère Travel Retail.

 

Het profiel:

Wij zijn op zoek naar iemand met minimaal een afgeronde mbo opleiding en een uitmuntende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Jij kan als geen ander de motiverende factor zijn voor je team en weet goed hoe je moet coachen en managen. Je bent fulltime beschikbaar.

Voldoe je aan dit profiel? Voel jij je thuis in een internationale omgeving waar alle talen van de wereld worden gesproken? Reageer dan op deze vacature en maak jouw droom waar.


Wie zijn wij?

Lagardère Travel Retail in Nederland is onderdeel van een groot internationaal concern gespecialiseerd in retail op travel locaties, met wereldwijd winkels op luchthavens, zoals Charles de Gaulle in Parijs en JFK in New York, en op stations, zoals Gare du Nord in Parijs. In Nederland hebben wij met name modewinkels op Luchthaven Schiphol in het hogere segment, waaronder Gucci, Burberry en Hermès, maar ook Victoria’s Secret en G-Star.


Wij bieden:

– Een internationale en dynamische werkomgeving;
– Professionele werkwijze in een kundig verkoopteam;
– Goede arbeidsvoorwaarden (o.a. personeelskortingen, toeslagen, betaalde parkeerplaats op Schiphol);
– Uitzicht op een vaste baan.


Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief, cv met foto naar recruitment@lagardere-tr.nl onder vermelding van sollicitatie Storemanager The Fashion Gallery. Of bel met onze recruiter Michelle 06-25756697.

Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.