Storemanager Victoria’s Secret Plaza Schiphol (fulltime)

Posted 02/08/2018 - by HR in Vacancies

Storemanager Victoria’s Secret Schiphol Plaza
fulltime

Heb jij affiniteit met het merk Victoria’s Secret? Heb jij ervaring als leidinggevende in een Retail omgeving en ben je graag een meewerkend voorman?

Voor onze Victoria’s Secret winkel op Schiphol Plaza (voor de douane) zijn wij op zoek naar een Storemanager. Je geeft leiding aan een team van 15 tot 20 meiden met een gemiddelde leeftijd van 22 jaar en bent het eerste aanspreekpunt voor het management van Lagardère Travel Retail. Met jouw overtuigingskracht en ervaring zorg jij voor saamhorigheid, ontwikkeling van onze medewerkers en concept bewaking. Service verlenen staat bij jou, net als bij ons, voorop. Ook kun jij je vinden in de volgende werkzaamheden:

– Verzorgen van een goede onboarding;
– Bewaking van werkroosters (Rostar CAS);
– Ziekmeldingen verwerken (Humannet);
– Direct kunnen handelen bij calamiteiten;
– Voeren en vastleggen van voortgangsgesprekken.

In jouw rol werk je nauw samen met onder andere inkoop en rapporteer je direct aan jouw Lounge Manager. Ook heb je elke week contact met onze contactpersoon van Victoria’s Secret.

 

Wie ben jij?

Je beschikt over minimaal een afgeronde mbo-opleiding en een uitmuntende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt al enige werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Jij kan als geen ander de motiverende factor zijn voor je team en weet goed hoe je moet coachen en managen. Je bent fulltime beschikbaar en bereid om weekenden, feestdagen en wisseldiensten te werken indien nodig.

 

Wie zijn wij?

Lagardère Travel Retail in Nederland is onderdeel van een groot internationaal concern gespecialiseerd in Retail op travel locaties, met wereldwijd winkels op luchthavens, zoals Charles de Gaulle in Parijs en JFK in New York, en op stations, zoals Gare du Nord in Parijs. In Nederland hebben wij met name modewinkels op Luchthaven Schiphol in het hogere segment, waaronder Gucci, Burberry en HERMÈS, maar ook Victoria’s Secret en G-Star.

 

Wij bieden:

– Een internationale en dynamische werkomgeving;
– Professionele werkwijze in een kundig verkoopteam;
– Goede arbeidsvoorwaarden (o.a. personeelskortingen, toeslagen, betaalde parkeerplaats op Schiphol);
– Uitzicht op een vaste baan.

 

Ben jij onze nieuwe Storemanager?

Stuur dan je motivatiebrief en cv met foto naar jobs@lagardere-tr.nl onder vermelding van: Storemanager Victoria’s Secret. Of bel met onze recruiters via 020-4109700.

 

Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.