Verkoopmedewerker Bottega Veneta

Posted 11/05/2018 - by HR in Vacancies

VERKOOPMEDEWERKER BOTTEGA VENETA
Fulltime/Parttime

Bottega Veneta is opgericht in 1966 in Vicenza, in de provincie Veneto. Het merk is één van de grootste lederhuizen van Italië en staat bekend om hun discrete vormgeving. Zij dragen het motto: When your own initials are enough. Hierdoor ziet men geen logo’s of merknamen aan de buitenkant van hun tassen maar wordt het herkend door het gewoven leer “Intrecciato”. Geen Fashion maar Discrete Luxury.

Bottega Veneta zit in het hogere luxe segment en zij werken volgens hun 4 principes:

Highest Quality Materials
Outstanding Craftmanship
Contemporary Functionality
Timeless yet Innovative Design

Pas jij bij de 4 principes van Bottega Veneta en sta jij voor discrete luxe? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze Bottega Veneta boetiek in Lounge 2 op Schiphol Airport (achter de douane) zijn wij op zoek naar zowel een parttime als fulltime verkoopmedewerker. De boetiek is 70m2 en het team bestaat op dit moment uit 5 collega’s. Je draagt een uniform van Bottega Veneta. De openingstijden zijn van 5.10 uur in de ochtend tot 21.30 uur ’s avonds, werken bij ons betekent dat je inzetbaar bent voor alle diensten.


Werken bij Lagardère Travel Retail betekent service voorop.
Wij verwachten van jou als verkoopmedewerker dat je elke klant met een glimlach begroet, dat je altijd een open houding aanneemt en actief het gesprek met de klant aangaat. Uiteraard zorg je er ook voor dat de winkel er schoon en netjes uitziet. Daarnaast verwachten wij van onze nieuwe verkoopmedewerker:

– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;|
– Schiphol 24/7 kunnen bereiken met eigen vervoer;
– Ervaring als verkoopmedewerker is mooi meegenomen maar passie en gedrevenheid vinden wij belangrijker;
– Minimaal 8 jaar woonachtig in Nederland in verband met de Schipholpas aanvraag.


Wat kan jij van ons verwachten?
– Voldoende trainingen, onder andere op het gebied van verkooptechniek en producttraining;
– Open en eerlijke cultuur;
– Internationale en dynamische werkomgeving;
– Een diversiteit aan gezellige en vriendelijke collega’s;
– Personeelskorting van 20% op al onze producten;
– Doorgroeimogelijkheden;
– Toeslagen;
– Betaalde parkeerplaats op Schiphol.


Wie zijn wij?
Lagardère Travel Retail in Nederland is onderdeel van een groot internationaal concern gespecialiseerd in retail op travel locaties, met wereldwijd winkels op luchthavens, zoals Charles de Gaulle in Parijs en JFK in New York, en op stations, zoals Gare du Nord in Parijs. In Nederland hebben wij met name modewinkels op Luchthaven Schiphol in het hogere segment, waaronder Gucci, Burberry en Hermès, maar ook Victoria’s Secret en G-Star.


Interesse?
Stuur dan je motivatiebrief, cv met foto naar recruitment@lagardere-tr.nl onder vermelding van: Sollicitatie Verkoopmedewerker Bottega Veneta. Vragen? Bel met onze recruiter Michelle 06-25756697.

Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.