Verkoopmedewerker Burberry

Posted 08/07/2018 - by HR in News, Vacancies

VERKOOPMEDEWERKER BURBERRY
minimaal 3 dagen

Ben jij er aan toe om klanten te adviseren over een van werelds meest luxe merk? Doe jij dit door middel van storytelling? Vind jij het geweldig om op Schiphol Airport te werken?

Wij zijn op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers voor onze Leather & Travel winkel in Lounge 3 (achter de douane op Schiphol Airport). De winkel is bijna 200m2 en beschikt over een brede collectie aan luxe lederwaar, reisbagage en kleding. De merken die verkocht worden zijn onder andere Longchamp, Rimowa, TUMI en Ferragamo. Omdat onze Leather & Travel ook beschikt over een Burberry boetiek, zijn wij op zoek naar verkoopmedewerkers die makkelijk kunnen schakelen tussen de merken. Het team bestaat op dit moment uit 17 collega’s en de winkel is geopend van 3.30 uur ’s nachts tot 23.30 uur ’s avonds, werken bij ons betekent dat je inzetbaar bent voor alle diensten.


Werken bij Lagardère Travel Retail betekent service voorop.
Wij verwachten van jou als verkoopmedewerker dat je elke klant met een glimlach begroet, dat je altijd een open houding aanneemt en actief het gesprek met de klant aangaat. Uiteraard zorg je er ook voor dat de winkel er schoon en netjes uitziet. Daarnaast verwachten wij van onze nieuwe verkoopmedewerker:

– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;|
– Schiphol 24/7 kunnen bereiken met eigen vervoer;
– Ervaring als verkoopmedewerker is mooi meegenomen maar passie en gedrevenheid vinden wij belangrijker;
– Minimaal 8 jaar woonachtig in Nederland in verband met de Schipholpas aanvraag.


Wat kan jij van ons verwachten?
– Voldoende trainingen, onder andere op het gebied van verkooptechniek en producttraining;
– Open en eerlijke cultuur;
– Internationale en dynamische werkomgeving;
– Een diversiteit aan gezellige en vriendelijke collega’s;
– Personeelskorting van 20% op al onze producten;
– Doorgroeimogelijkheden;
– Toeslagen;
– Betaalde parkeerplaats op Schiphol.


Wie zijn wij?
Lagardère Travel Retail in Nederland is onderdeel van een groot internationaal concern gespecialiseerd in retail op travel locaties, met wereldwijd winkels op luchthavens, zoals Charles de Gaulle in Parijs en JFK in New York, en op stations, zoals Gare du Nord in Parijs. In Nederland hebben wij met name modewinkels op Luchthaven Schiphol in het hogere segment, waaronder Gucci, Burberry en Hermès, maar ook Victoria’s Secret en G-Star.


Interesse?
Stuur dan je motivatiebrief, cv met foto naar jobs@lagardere-tr.nl onder vermelding van: Sollicitatie Verkoopmedewerker Burberry. Vragen? Bel met onze recruiters: 020-4109700.

Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.