Verkoopmedewerker Dutch Discoveries

Posted 23/03/2018 - by HR in Vacancies

Wij zoeken voor ons nieuw te openen winkelconcept op AMSTERDAM AIRPORT SCHIPHOL “DUTCH DISCOVERIES” meerdere verkoopmedewerkers!

 

 

VERKOOPMEDEWERKERS

DUTCH DISCOVERIES SCHIPHOL

(fulltime/parttime)

 

Begin juni openen wij op één van de pieren op Schiphol de eerste van een reeks nieuwe winkels van ons nieuwste winkelconcept: Dutch Discoveries. Dutch Discoveries staat voor alles wat Hollands is en dan net even anders. Bijvoorbeeld Delfts blauw in een modern jasje, coffee to go bekers met een afbeelding van de Amsterdamse grachten of servetten met de opdruk van het Melkmeisje van Vermeer. In deze winkel staat de beleving van de klant centraal en leent zich door de unieke producten uitstekend voor gifting.

Dutch Discoveries een van de vele winkels van Lagardère Travel Retail. Lagardère Travel Retail in Nederland is onderdeel van een groot internationaal concern gespecialiseerd in retail op travel locaties, met wereldwijd winkels op luchthavens, zoals Charles de Gaulle in Parijs en JFK in New York, en op stations, zoals Gare du Nord in Parijs.

Vind jij het leuk om Gifts waarbij Holland centraal staat te verkopen, de klant centraal te zetten en op de luchthaven Schiphol te werken? Reageer dan op onze vacature!

Wij zoeken gemotiveerde medewerkers met:

– Een representatieve open uitstraling;
– Een gedreven, klantvriendelijke en service gerichte werkhouding;
– Ervaring in de retail is een pre;
– Flexibiliteit (inzetbaar in wisseldiensten tussen 7:30 uur en 21:30 uur, 7 dagen per week);
– Schiphol 24 uur per dag kunnen bereiken met openbaar vervoer of eigen vervoer;
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
– Daarnaast minimaal 8 jaar woonachtig in Nederland, dit in verband met de aanvraag voor een Schipholpas.

 Wij bieden onder andere:

– Een Internationale werkomgeving;
– Trainingen;
– Doorgroeimogelijkheden;
– Goede arbeidsvoorwaarden (o.a. personeelskortingen, toeslagen, betaalde parkeerplaats op Schiphol).

Kun jij je vinden in bovenstaande? Heb je service hoog in het vaandel en voel jij je thuis in een internationale omgeving waar alle talen van de wereld worden gesproken? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief en cv inclusief foto te mailen naar recruitment@lagardere-tr.nl onder vermelding van Sollicitatie DUTCH DISCOVERIES. Of bel met onze recruiter Michelle via 06-25756697.

Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.