Verkoopmedewerker Fashion

Posted 08/07/2018 - by HR in News, Vacancies

VERKOOPMEDEWERKER FASHION
Minimaal 3 dagen

Is mode helemaal jouw ding? Staat service verlenen aan de klant bij jou voorop? Geloof jij net als wij niet in een persoonlijk target maar juist in een team target? Past het werken in wisseldiensten op een van de mooiste luchthavens van Europa bij jou? Dan is dit jouw uitdaging!

Voor onze Fashion winkel in Lounge 1 (achter de douane op Schiphol Airport) zijn wij op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers, zowel fulltime als parttime. De winkel is ruim 300m2 groot en biedt een verscheidenheid aan merken. Je vindt er onder andere merken als Scotch&Soda, Ugg, Hugo Boss, Lacoste, Rains en sinds kort is er ook een prachtige Victoria’s Secret corner. Het huidige team bestaat uit ongeveer 20 medewerkers met een diversiteit aan achtergronden en leeftijden.

In Lounge 1, ook wel bekend als Schengen, vertrekken alle vluchten met een Europese bestemming. De Fashion winkel is geopend van 3.00 uur ‘s nachts tot 21:15 uur ’s avonds en werken bij ons betekent dat je inzetbaar bent voor alle diensten.

Werken bij Lagardère Travel Retail betekent service voorop. Wij verwachten van jou als verkoopmedewerker dat je elke klant met een glimlach begroet, dat je altijd een open houding aanneemt en actief het gesprek met de klant aangaat. Uiteraard zorg je er ook voor dat de winkel er schoon en netjes uitziet. Daarnaast verwachten wij van onze nieuwe verkoopmedewerker:

– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;|
– Schiphol 24/7 kunnen bereiken met eigen vervoer;
– Ervaring als verkoopmedewerker is mooi meegenomen maar passie en gedrevenheid vinden wij belangrijker;
– Minimaal 8 jaar woonachtig in Nederland in verband met de Schipholpas aanvraag.


Wat kan jij van ons verwachten?
– Voldoende trainingen, onder andere op het gebied van verkooptechniek en producttraining;
– Open en eerlijke cultuur;
– Internationale en dynamische werkomgeving;
– Een diversiteit aan gezellige en vriendelijke collega’s;
– Personeelskorting van 20% op al onze producten;
– Doorgroeimogelijkheden;
– Toeslagen;
– Betaalde parkeerplaats op Schiphol.

 

Wie zijn wij?
Lagardère Travel Retail in Nederland is onderdeel van een groot internationaal concern gespecialiseerd in retail op travel locaties, met wereldwijd winkels op luchthavens, zoals Charles de Gaulle in Parijs en JFK in New York, en op stations, zoals Gare du Nord in Parijs. In Nederland hebben wij met name modewinkels op Luchthaven Schiphol in het hogere segment, waaronder Gucci, Burberry en Hermès, maar ook Victoria’s Secret en G-Star.

 

Interesse?
Stuur dan je motivatiebrief, cv met foto naar jobs@lagardere-tr.nl onder vermelding van: Sollicitatie Verkoopmedewerker Fashion. Vragen? Bel met onze recruiters: 020-4109700.

Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.