Verkoopmedewerker Men’s Business

Posted 09/07/2018 - by HR in Vacancies

VERKOOPMEDEWERKER MEN’S BUSINESS
1-5 dagen

Spreken merken zoals Ralph Lauren, Hugo Boss, Paul & Shark en Profuomo jou aan? Adviseer jij graag klanten en vind je het geweldig om op een internationale locatie zoals Schiphol te werken?

Als verkoopmedewerker in de Men’s Business winkel in Lounge 1 achter de douane, zorg jij voor de juiste klantbeleving en service. Uiteraard krijg jij trainingen om het beste uit jezelf te halen. Samen met ongeveer 15 collega’s ga je voor het beste resultaat. De winkel is open van 3:00 uur tot 21:30 uur. Verder herken jij jezelf in:

– Ervaring als verkoopmedewerker is mooi meegenomen maar passie en gedrevenheid vinden wij belangrijker;
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
– Schiphol kunnen bereiken met (eigen) vervoer tussen 03:00 en 21:30;
– Minimaal 8 jaar woonachtig in Nederland in verband met de aanvraag voor de Schipholpas.

De Men’s Business winkel op Schiphol is onderdeel van Lagardère Travel Retail. In Nederland hebben wij meerdere fashion winkels op Schiphol waaronder Gucci, Hermès en Victoria’s Secret. Ook hebben wij winkels op Eindhoven Airport en Amsterdam CS. Wij bieden jou een open en eerlijke cultuur en ondersteunen jou in jouw ontwikkeling door middel van trainingen. Daarnaast krijg jij van ons:

– Personeelskorting van 20% op al onze merken;
– Doorgroeimogelijkheden;
– Toeslagen;
– Betaalde parkeerplaats op Schiphol.

Wil jij werken in deze prachtige Men’s Business winkel op Schiphol en deel uit maken van een unieke Fashion Retailer met prachtige merken? Stuur dan je motivatiebrief, cv en een foto naar jobs@lagardere-tr.nl onder vermelding van: Men’s Business.

Vragen? Bel met onze recruiters via 020-4109700.

Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen en krijgen geen reactie.