Carrière

Onze missie is om reizigers een onvergetelijke winkelervaring te bezorgen. Ontdek op welk gebied jij ons kunt komen versterken. Lagardere, de bestemming voor jouw carrière.

Diversiteit

Amsterdam Airport Schiphol bedient dagelijks zeer veel nationaliteiten. Ons medewerkersbestand is even zo divers als de passagiers die via de luchthaven reizen. Om de dynamiek van de markt te kunnen volgen is aanpassingsvermogen, aan elke cultuur en consumentenvoorkeur, een absolute pre.

Bij Lagardère Travel Retail geloven we in de kracht van diversiteit en inclusiviteit. De diversiteit binnen onze teams is niet enkel een kans om nieuw talent aan te trekken, maar ook de sleutel tot ontwikkeling, innovatie en succes. Door verschillen te omarmen, maken we gemakkelijker verbinding met onze klanten, de maatschappij en elkaar. Onze collega’s, afkomstig uit 34 landen, laten dat elke dag zien. Bij Lagardère Travel Retail heerst er een inclusieve sfeer waarin je kunt zijn wie je bent.

Sterke waarden

Ons bedrijf is gebouwd op basis van sterke kernwaarden – teamgeest, enthousiasme, ethiek, innovatie, flexibiliteit en uitmuntendheid.

Wij hechten veel belang aan loyaliteit en het onderhouden van relaties, niet alleen met onze eigen medewerkers, maar ook met onze zakelijke partners.

Ontwikkeling

Wij trainen onze medewerkers op het verlenen van uitmuntende service en kennis.
Teamwork staat bij ons hoog in het vaandel, door van elkaar te leren en de hoogste service na te streven, blijven wij niet stil staan.

Wij ondersteunen de ambities van onze medewerkers door loopbaanontwikkeling, training en doorgroeikansen aan te bieden. Dit begint al tijdens het onboarding proces met de “Welcome on Board Training” en wordt vervolgd door middel van instore trainingen.