In de wereld

Lagardère Travel Retail is een wereldwijde pionier in de travel retail industrie. We gebruiken onze pionierscultuur om reizen aangenamer te maken met op maat gemaakte oplossingen en ervaringen. 

Lagardère Travel Retail streeft ernaar om momenten van plezier te verweven in de reis van elke passagier. We veranderen alledaagse wachttijden in kansen voor ontdekkingen, creëren ruimtes die inspireren tot verwondering en stellen ervaringen samen die aansluiten bij individuele voorkeuren. Om dit te kunnen doen, investeren we onze wereldwijde expertise van wereldklasse en onze lokale kennis om op maat gemaakte oplossingen en ervaringen tot leven te brengen waar zowel verhuurders als reizigers van profiteren.

Naast aandacht voor de klant, ligt de focus op het ontwikkelen en uitvoeren van de beste waardeproposities voor business partners om zo aan sterke, lange termijn relaties te bouwen.

Onze unieke bedrijfscultuur stelt onze mensen in staat om te gedijen in hun werk en de behoeften en verwachtingen van partners en reizigers te overtreffen. Gedreven door passie, expertise en teamwork vormen mensen de kern van onze prestaties en de sleutel tot ons succes. 

Verspreid over 42 landen heeft Lagardère Travel Retail meer dan 5000 winkels, gespecialiseerd in Travel Essentials, Duty Free & Fashion en Foodservice.

In Nederland

In Nederland is Lagardère Travel Retail actief op het gebied van drie business units: Travel Essentials, Fashion en Foodservice. Met bijna 50 jaar ervaring op de Nederlandse markt, zijn wij experts in het opzetten en opereren van travel retail concepten op vliegvelden en stations en beheren wij een uitgebreid en divers portfolio van meer dan 100 merken.