Nieuws

15 mei 2023

Certificering Beter Leven keurmerk verlengd voor Smullers

Certificering Beter Leven keurmerk verlengd voor Smullers


Het Beter Leven Keurmerk voor Smullers is weer goedgekeurd en verlengd. Daarmee is Smullers nog steeds de enige snackbar keten die dit keurmerk heeft.

Smullers heeft als eerste foodservice formule in Nederland het Beter Leven keurmerk. In alle snacks waarin vlees wordt verwerkt, wordt gebruik gemaakt van minimaal één ster Beter Leven keurmerk kippen- en rundvlees. Smullers laat de foodservice industrie zien dat het mogelijk is om op verantwoorde wijze een fastfoodconcept te exploiteren.

Over Smullers
Smullers is de moderne snackbar met een no-nonsense houding, een snelle en vriendelijke service met 27 filialen verspreid over de treinstations door heel Nederland. Als eigentijdse stations formule speelt dit concept in op veranderende en steeds bewustere consumentenbehoeftes. Zo heeft Smullers al sinds 2018 een vegetarische burger in het assortiment aangevuld met diverse andere vegetarische snacks en sauzen zoals vegan mayonaise. Smullers vindt het belangrijk dat reizigers volop kunnen genieten van een eigen smulmoment onderweg en dat ze daarbij verantwoorde keuzes hebben.