Nieuws

30 oktober 2023

Victoria’s Secret opent haar deuren op Schiphol Plaza

Reizigers en modeliefhebbers op Schiphol Airport kunnen zich verheugen op een nieuwe winkelervaring, want de vernieuwde Victoria's Secret winkel op Schiphol Airport Plaza is nu officieel geopend. Dit betekent de derde Victoria's Secret winkel op de luchthaven. Deze nieuwe winkel is een onderdeel van het innovatieve Victoria's Secret Beauty & Lingerie (VSBL) concept dat door Lagardère als eerste in Europa wordt geïntroduceerd. Dit concept biedt een breed scala aan stijlvolle lingerie aan, naast accessoires, parfum en cosmetica.

Toegankelijk

De nieuwe winkel, gelegen op het bruisende winkelplein vóór de beveiligingscontrole, biedt reizigers een geheel nieuwe selectie van BH's, die nu als allereerst beschikbaar zijn in Europa. Deze uitbreiding van het assortiment is een primeur voor de Victoria's Secret winkels op de luchthaven en biedt klanten nog meer keuzemogelijkheden. "We zijn verheugd om onze vernieuwde winkel op Schiphol Airport Plaza te openen," zegt Allan Henrich, CEO Lagardère Nederland. "Onze missie is altijd geweest om onze klanten te voorzien van fashion en accessoires van topkwaliteit, en nu hebben we ons assortiment uitgebreid met BH's om aan nog meer behoeften van onze klanten te voldoen."

Nieuw design

De winkel is ontworpen met oog voor detail en biedt klanten een luxueuze winkelomgeving op 195 m2. Met de opening van de vernieuwde winkel op Schiphol Airport Plaza, zet Victoria's Secret haar toewijding voort om klanten te voorzien van het beste in lingeriemode. De winkel is dagelijks geopend en verwelkomt reizigers van over de hele wereld om de nieuwste collecties te ontdekken en te genieten van een unieke winkelbeleving